top of page
kornaks-dobbel.lys.png

Verdier i generasjoner

Ferske tradisjoner

Bakgrunn

I Soknedal har det vært bakerier i mange generasjoner. På 1930 og 1940 tallet var det faktisk 4 bakerier i bygda. Senere gikk tallet ned til ett, og da med Lium familien som drivere. Dagens Soknedal Bakeri og Konditori ble stiftet i 2008, og har vokst jevnt og trutt siden da.

Våre utsalg

I tillegg til bakeriet i Soknedal med tilhørende kafeteria og utsalg, har vi avdelinger på Ila i Trondheim, Melhus, Støren og Berkåk. Se egen side for åpningstider og kontaktinformasjon. Vi leverer også varer til en rekke dagligvarebutikker fra Meldal og Rennebu i sør og nedover hele gauldalen.

Våre verdier

Vårt slagord er ferske tradisjoner. I dette mener vi at vi skal bake våre produkter på en tradisjonell og god måte. Det vil si med et godt håndlag og uten unødvendige tilsetninger. Men samtidig så skal vi også være framoverlent og komme med stadig nye produkter – som kanskje kan bli til nye tradisjoner.

Kornaks.png
bottom of page