Om oss

Om oss2017-05-31T13:20:25+00:00

Bakgrunn

I Soknedal har det vært bakerier i mange generasjoner. På 1930 og 1940 tallet var det faktisk 4 bakerier i bygda. Senere gikk tallet ned til ett, og da med Lium familien som drivere. Dagens Soknedal Bakeri og Konditori ble stiftet i 2008, og har vokst jevnt og trutt siden da.

Våre utsalg

I tillegg til bakeriet i Soknedal med tilhørende kafeteria og utsalg, har vi avdelinger på Melhus, Støren og Berkåk. Se egen side for åpningstider og kontaktinformasjon.

I februar 2017 så åpnet «G.I.D – Glad I Deig» i Amfi senteret på Orkanger. Der er det vi som leverer alt av brød og konditorvarer. Kjempefint sted og flinke folk som er verdt å besøke.Vi leverer også varer til en rekke dagligvarebutikker fra Meldal og Rennebu i sør og nedover hele gauldalen.

Våre verdier

Vårt slagord er ferske tradisjoner. I dette mener vi at vi skal bake våre produkter på en tradisjonell og god måte. Det vil si med et godt håndlag og uten unødvendige tilsetninger. Men samtidig så skal vi også være framoverlent og komme med stadig nye produkter – som kanskje kan bli til nye tradisjoner.

Om oss: Et godt bilde av ferske tradisjoner
Om oss: .Deig som knas for hånd.
Om oss: Rykende ferske storbrød og wienerbrød
Om oss: Melisdryss over romkake
Om oss: Kringler blir til