Småbrød og påsmurt

Småbrød og påsmurt2017-05-21T20:50:03+00:00

Påsmurt

Rundstykker

Fine og grove halve rundstykker, en klassiker som aldri går av moten. Vi smører de vanligvis med skinke eller ost samt agurk og paprika. Til møtemat eller annet, så får du det du ønsker.

Hvitost kr 33,- Reker kr 45,- Øvrig pålegg kr 38,-

Baguetter og landgang

Baguetter med frø er ca 100 gram brød pluss pålegg. Landgang er ca 160 gram brød pluss pålegg. Kan smøres med alt fra ost og skinke, til laks, reker, egg, spekeskinke med mer.

Baguetter: kr 72,- Reker kr 80,-

Landgang: kr 82,- Reker kr 90,-

Ostehorn/osteloff

Saftig loff med norvegia og jarlsbergost som topping. Smøres vanligvis med ost og skinke samt agurk og paprika.

Osteloff med ost og skinke: kr 60,- Ostehorn med ost og skinke: kr 45,-

Frokostbriks og maltbriks

Briksene er ca 100 gram brød pluss pålegg. Frokostbriks har mye smak fra frø og kjerner. Maltbriksene har smak og sødme fra byggmalt.

kr 72,- Reker kr 80,-

Muslibar

Kompakt liten energibombe på ca 100 gram brød. Denne er ekstra grov, og har mye smak fra rosiner og valnøtter. Toppet med sesamfrø, mandler og litt brunt sukker gir en god sødme. Smaker godt med et litt nøytralt/søtt pålegg som for eksempel Norvegia eller Gudbrandsdalsost.

Kr 60,-

Snitter

Snitter er valget når du vil ha noe ekstra godt til et selskap eller hvis du vil ta ekstra godt vare på kunder eller medarbeidere i et forretningsmøte. Vi har forskjellige typer fyll, de mest vanlige er: Egg og røkelaks, reker og majones, spekeskinke. Alle pyntes med frisk salat og/eller agurk, paprika, sitron. Spør oss om din favoritt.

Kr 30,-

Småbrød

Wienerbrød

Våre wienerbrød er viden kjent, og da særlig «Fletta wienerbrød». Vi bruker en tradisjonell resept som kan spores tilbake til 1800 tallet, og benytter en klassisk wienermargarin til deigen. Dette sammen med riktig tid, steking, vaniljekrem og melis gir et winerbrød som er akkurat passe saftig men samtidig litt sprøtt.

Pris alle typer Wienerbrød
kr 23,00

Hvetering og hvetestang

Ingenting er som fersk hvetebakst! I disse er det henholdsvis vaniljekrem i hvetering og makronfyll i hvetestang.

Pris hvetering og hvetestang
kr 70,00

Tekake

En klassiker særlig i Trøndelag. Vår bestselger er med sviske/eplefyll. Saftig og myk hvetedeig toppes med røstede hasselnøtter, kavring, sukker, kanel og smør

Kvart tekake med fyll
kr 70,00

Halv tekake uten fyll
kr 60,00

Boller

Vi synes bollene blir best når de får litt ekstra god tid til å utvikle smak og ikke minst har fått litt luft. Dette i tillegg til at de stekes på steinovn, gjør de store og saftige. Vi har både med og uten rosiner.

Pris alle typer boller
kr 9,00